• 1476
    çaresizdir şu an.

    bu kelle avcılığı, bu sürekli birilerini yeme hadisesi bundandır. ben eminim ki biraz sakin durup düşünen hagi'yle, ayhan'la, sarp'la bu durumun alakası olmadığını anlayacaktır.

    bugün hagi gitse herhangi biri gelse sonuç yine aynı olacaktır. çünkü galatasaray'ın asıl sorunu başkadır. yönetilememektir. yönetilmeyi geçtim galatasaray korunamıyor bile. yeni stat olayını hatırlıyoruz. bakanları geçtim, onların yalakalarının, yalakaları çıkıp hakaretler yağdırdı, hayrettin kozak dışında çıkıp da tepki veren olmadı. koskoca kulübü bir kişi savundu. hadi savunmayı geçtim, yanılmıyorsam yeni stadının açılışını terkeden ilk başkan adnan polat'tır herhalde.

    abilerim, ablalarım, kardeşlerim. hakikaten cana - neill olayının, misimovic kararının, ayhan'ın bu takımda oynaması mıdır bizi 10. sırada tutan, kupadan elenmemizi, avrupa'ya da merhaba demeden veda etmemizi sağlayan? hakikaten bu mudur yani?

    biliyorum. bir çoğumuz bu olsun diye belki, uğraşıyor, isyan ediyor, ona buna hakaret edip, istifa diyor. bence de böyle olsa keşke. keşke hagi gidince, cana ortasahada oynayınca bu takım ilk 2'yi kovalasa, şampiyonluğa oynasa her sene. emin olun istiyorum abi. çünkü böyle olsa derdimiz, tasamız, sıkıntımız kalmaz ki lan. dünya'nın en kolay işi teknik direktör gönderip, yerine yenisini getirmek.

    ama kalli, skibbe, bülent korkmaz, rijkaard, hagi gerçeği var bir de.

    kalli bunaktı(!) gitti. skibbe stajyerdi(?) gitti. bülent korkmaz yapamadı gitti. rijkaard zaten adam(?)(!) değildi gitti. hagi hiç teknik direktör olmadı(?), gidecek.

    peki ne olacak sonra?

    hakikaten ne olacak abi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın