resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1885
    benim gözümde kötü teknik direktör değildir. sadece tecrübesizdir. kötü olsa bile bi'şey demem. diyemem çünkü. bazen kızasım geliyor ona yaptığı tercihlerden, ama hemen çocukluğum geliyor kendime kızıyorum. açıyorum maçları tekrar izliyorum, bazen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. size de olmuyo mu hiç? unuttunuz mu o yılları? unuttunuz mu sevinçlerimizi? unuttunuz mu bize gelmeden önce "30 yaşına gelmiş adam iş yapamaz" gibisinden şeyler diyenleri?

    bekleyin hele bi, bekleyin. tam olarak 1 sezonu doldurur, o zaman eleştirmeye başlarsınız adamı. sezon ortasında gelmiş, 5 yeriz 6 yeriz dediğiniz maçta takımı aslanlar gibi oynatmış. demiyo muydunuz "mücadele etmiyo yeaaa takım topun peşinden koşmuyolar yeaeaeaa" diye, tamam işte hagi de bunu yapmaya çalışıyor. rijkaardın sistemine mücadele gücünü ekleyerek oynatmaya çalışıyor. öyle değil mi?

    hagi'nin annesi babası ölmüştü hatırlayın, siz biliyosunuz gerisini. sonra yok kewell'a neill'a izin vermemiş bık bık bık
    demiyo muydunuz futbolcu önce adam olcak diye?
    keita'nın yaptığı üçkağıtlara niye sesiniz çıkmadı?
    lincoln'ün sürekli elinde bavul gezmesi?
    misimovicin beni yerimde oynatmadı demesi, yenildiğimiz maç sonrasında salak salak etrafa gülmesi?

    bunları görmezden geliyosunuz da, hagi zaman isteyince "6 ay istemişti zaten bi 6 ay daha istiyo olur mu öyle şey" demeyi biliyosunuz ama. sonra yok "alex ferguson", yok "arsene wenger" bilmemne.

    sabır lütfen, sabır.

    bırakalım bizi mutlu eden 'adam'ları asmayı kesmeyi, vefasızlık yapmayalım... ****
App Store'dan indirin Google Play'den alın