aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1096
    kendimce eksilerini ve artılarını yazmak istiyorum. önce kötü haberi vereyim derler ya, önce eksileri yazayım :

    eksileri :

    + tribün reisi dedikleri adamlar, maçtan kopuk bir kere. gerçekten tam üstlerinden izliyorum ultra aslanlar'ı, reisleri bir kere maça bakmaz mı? bakmıyor. bu durumda nerede ıslık, nerede tepki, nerede tezahürat, bilinmiyor.

    + bir tezahürat başlıyor, tesadüf mü bilmem, en uyutucu olan seçiliyor ve dakikalarca devam ediliyor. böyle olunca eşlik eden bizler de, takım da alışıyor tezahürata ve haliyle hem bizim hem de takımın temposu düşüyor.

    + çeşitli tezahüratlarda "bu taraftar" denilebilecek yerlerde "ultraaaaslaaaan" deniyor ki, bu ultra aslanlar üyesi olmayanlarca yadırganıyor. bu durum çok korkunç değil mi? insan kendisini tribüne ait hissetmeyebiliyor bazen.

    + pankartlar.. ali sami yen arena açılış maçında, ne olurdu o koskoca pankartta "galatasaray" yazsaydı? ya da 315 metrelik pankartta neden "galatasaraylıların gururu" denseydi "ultraslan'ın gururu" yerine? hani sevdamızın adı galatasaray'dı abiler, ablalar, kardeşler?

    +ve daha bir sürü şey*

    artıları :

    + haklarını vermek lazım ki, ellerinden geldiğince emek veriyorlar, deplasmanlar olsun, amatör branşlardaki maçlar olsun, pankart çalışmaları olsun, zaman zaman koreografiler olsun.. bunlar güzel şeyler. ama içine yukarıda saydıklarım girince olmuyor ve eksiye dönüşüyor.

    elbette, bunlar sizin övünç kaynağınız olacak, pankartlarda ultraslan yazacak, kendi adınıza tezahürat da edeceksiniz.. ama bu, galatasaray'ın önüne geçiyor artık..
App Store'dan indirin Google Play'den alın