• 1115
    dönüp kendisine bakması ve kendisini sorgulaması gereken taraftar. yönetim iyi değil, gitsin. futbolcular iyi değil, gitsin. hagi iyi değil, gitsin. skibbe gitsin, rijkaard gitsin... bu adamların hepsi yuhalandı tribünde, sözlükte, internette, orda burda. lucescu, gerets, feldkamp, skibbe, rijkaard... hepsi kötülerdi değil mi? ee? taraftar iyi mi? sami yen'de son maçta stadı yıktı, oyuncusunu ıslıkladı, rakip futbolcular pas yaparken oley çekti. bu mudur galatasaraylılık? bu mudur tepki? bu mudur protesto?

    bu yıkma, yok etme isteğidir, kör öfkedir bu. hiçbir işe de yaramaz. yaramadı da zaten. galatasaray'da değişmesi gereken şeylerden biridir taraftar. bazen gerçekten de mide bulandırıyorlar.

    kenarda senin ruhani liderin var, kenarda çırpınan bir adam var. hagi var, yanında tugay kerimoğlu var. onlara saygı duyun biraz, biraz güvenin, sabredin. yine sözlük kabarmış "terim gelsin, lucescu gelsin, x nerde, y nerde?" diye. ulan daha dur, iki dakika bi soluklan ya. şımarık çocuk gibisiniz bir kısmınız. bu oyuncağı sevmedim, yenisini ver. olmadı yenisini, yenisini... tam ağzının üstüne iki tane çakılacak çocuk gibi. sevimsiz, cırlak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın