• 20
    türk futbol blogları rijkaard'ı savunur, yabancı futbolcu sayısınının artmasına önem verir, yazarları piley şiteyşin oynar ya da senin arkadaşın hepsini döver değil. o sizin görmek istediğiniz; gerçek çok başka maalasef.. arkadaşın hepsini dövsün, yalakalığını esirgeme yine de diğer durum öyle değil. anlaşalım burada..

    yaşım otuzu geçmiş ve bu yaştan sonra da yaşa bakmam yazılana bakarım; arkadaşının kıçını yalamak için kendi dünyada kurgulayıp kurgulayıp bozacağın bir oyuncak da değildir türk futbol blogları. canın istedi diye burada yazan iki yüz tane insana kafana göre şekil verip biçim veremezsin maalasef. kişi kendinden bilir işi edasıyla onu bunu birilerine yaltanacağım diye kıç yalama üzerinden ispatsız bir şekilde imlerseniz aynı şekilde imlenirsiniz ki bundan rahatsız olmayacağınızı düşünüyorum. hali hazırda kullanılan dil sonucunda beklentiyi görüyoruz.. sizi memnun edeceğiz.. şebeke hizmeti gururla sunar..

    (nasıl bir şebekeysek daha dün bana küfreden insanlarla aynı grupta yer alıyoruz.. kategorilendirmezsem ölürüm hastalığı)

    bu işin başlangıç noktası iki çocuk babası ömrü tribünlerde geçmiş 40'a merdiven dayamış aceto balsamico.. ne'yden bahsediyorsunuz siz ? ki tribünde ne kadar vakit geçirdiğini 'okur' olarak umrumda bile değil. elini çarptığın yer 40 yıllık tribün emekçisi ve fakat 20 milyonluk şehirde derbiler hariç 25 bin kişilik stat dolmaz nedense.. ömrü hayatımda görebileceğim kadar tribün görmek isterim ve bunu da futbolu yazmak ya da sağda solda apolet yapıp konuşmak için değil kendi kişisel keyfim için yapıyorum.

    geçen hafta istanbuldaydım dört yıl aradan sonra ve antalya maçına çoşkun çelik, ich (emre) mehmet çelik, eray sözen(gs dergisi ve resmi sitesinin yazarı) , uğur (pclion) ile asy'ne iştirak ettik. ve hepsi aslında bu tanımın bir parçasıydı.. hemen arkamızda gs atkısı olan ve tribün emekçisi olduğu her halinden belli olan psikopat maç boyunca gs'lı her oyuncuya ağza alınmayacak küfürler etti. zor tuttum kendimi çok zor.. o atkının verdiği izin ile.. imdi, bu tipolojiyi gördüm diye tribünleri bunun üzerinden değerlendirmek ne kadar doğruysa beğenmediğiniz iki fikre denk geldiğiniz anda üçyüzden fazla olan blogları o fikir üzerinden değerlendirmek o kadar anlamsızdır. noat samisa taktiğin üzerinde durur extensor insan faktörünü devreye sokar pclion gençleri borges de her bi skimi.. lan bunun ortalaması nedir ki bir kez olsun livorno da demedik üstelik.. st. pauli derim ben daha çok, ondan.

    ben almanya'da fd hollanda'da yaşıyor ve istesek de asy'ni daimi olarak ziyaret edemeyiz. bu bizim ancak gs tribününe dair yazı yazmamızı engeller; gs'a dair değil. kreşe giden veletlerin dahi algılayabileceği düzeyde yazsak da tribüne gittiği için kutsanmayı bekleyen zihniyet yine anlamayacaktır; amenna.. tribünçocuğu.. amin ( x6)

    bireysel görüşleri türk futbol bloglarına yamamak çok doğru değil. ben rijkaard'dan çok skibbe'ye destek verdim ama son beş ay içerisinde bu ülkenin futbol kültürü içerisinde daha doğru seçimler yapılması taraftarıyım. diğeri başka der diğeri başka. nedir ki bunun ortalaması ? başarısız olan fikri yama, oradan futbol bloglarına geç, saydır gitsin anasını satayım.. ki benim en ufak şunu yapıyorum ve yapmalıyım gibi bir iddiam yok, sizin var. keyfimin kahyasına göre çiziktiriyorum işin aslı.

    basına geçmek vesaire. bunun tartışmasını ben çok yürüttüm ve çok da küfür yedim. daha da dermanım kalmadı. şunu derim; siktir edin lan basını masını.. keyif alıyorsan oku, almıyorsan ne işin var senin benim sayfamda ? iki yukarıdaki entry çok güzel anlatmış.. zorla mı ? yanlışsa, yeterli değilse bir diğerine bahane olur, itki olur. kaybettiğin hiçbir şey yok ama öyle bir feryat figan ki anlamak çok zor.. nefretten besleniyoruz biraz, bu. futbolcuya küfür gibi yazana da kafana göre saydır, dur..
    aç da biz seni okuyalım, okumak yazmaktan çok çok daha kolay bir eylemdir.

    türk futbol blogları ben de futbol üzerine iki kelam yazacağım diyen herkesin köşe sahibi olduğu çok büyük bir camia. iyisi var, kötüsü var ama en kötüsü dahi yazıyor.. emek veriyor. aç borges'e kötü yazıyor de;gıkım çıkmaz. ama bu oluşum şöyle dersen niyetin üzüm yemek değil..
App Store'dan indirin Google Play'den alın