resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 970
    ultraslan.com 'daservet çetin takımı sabote etmiştir adlı başlığında ki öznedir kendisi. öyle gizli özne falan da değil.zaten ankaragücü maçında yaptıklarını da açık açık insanların gözüne soka soka yapmıştır. başlıkta kilitlenmiş ya neyse konumuz bu değil.

    lincoln gibi çok istisnai durumlar olmadığı müddetçe formasını terleten,formanın hakkını vermeye çalışan ( ama iyi ama kötü ) hiçbir futbolcumuz hakkında kötü düşünmedim, taşıdıkları armadan ötürü. ama bugün gördüklerim bana bunları yazmaya mecbur ediyor. rijkaard 'ı istemeyen belli bi güruh var takımda. isim isim sayamam belki ama bunların başında başlığın sahibinin olduğu çok net. ve bunu öyle adi,öyle şerefsiz bir hareketle yapıyor ki galatasaraylılığımdan utandım. benim tuttuğum takımın oyuncusu nasıl böyle bir davranış içine girebilir. ankaragücü maçında yenilen 4.gol de nasıl olur da kasıtlı olarak topa müdahele etmez.

    son olarak antrenör takımı iyi çalıştırmıyor olabilir,teknik-taktik bakımdan istediklerini futbolcularına yansıtamıyor olabilir bunlar gelir geçer. ancak takımda oynayan bir oyuncu teknik direktörü takımdan göndermek için gol yenilmesine göz yumuyorsa işte orası sözün bittiği yerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın