• 94
    tutturmuşlar bir marka değeri diye gidiyorlar. neymiş ligin ve milli takımın marka değeri artsınmış. iyi güzel de ne yapmışsın bu güne kadar.

    sponsor gelirlerini arttırdın, milli takımın başına hiddink'i getirdin.

    peki bu işler sadece parayla mı ya da antrenörle mi oluyor?

    sen çamurdan sahalarda maç oynat, ligde oynayan onlarca de jong'a tölerans göstert, zekası hakemliğe yetmeyenlere maç yönettir sonra da aman ortalık karışmasın diye yorumcuları sustur, üç kuruş daha fazla para için maç özetlerini bile dağırttırma; formaların arkasını saçma sapan reklamlarla kirlettir, 6+2+2 gibi saçma sapan kurallar koy sonra da sponsor gelirlerini bilmem kaç katına çıkardım de.

    sen milli takımın alt yapılarındaki akademisyen hocaları kov, oraları eski futbolculara staj yeri yap, futbol okullarını sadece ayda bir televizyonda görünmek için kullan, oğuz çetin gibilerini hale görevde tut, ülke dışında doğru düzgün futbolcularını araştırma, herkesin gördüklerini bile ikna edeme sonra da ben hiddink'i getirdim de.

    pekiii
    eğer bunlarla oluyorsa marka değeri neden kulüplerimiz avrupa kupalarında, milli takımımız da elemelerde dökülüyor hiç kendinize sordunuz mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın