resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2845
    an itibariyle rijkaard hakkında bütün fikirlerim değişmiştir. yarın gitsin bu adam ve bi daha hiç uğramasın buralara .nedeni ne biliyor musun sözlük 3 korner 1 penaltıda izlediğim -maç öncesi gözden kaçırdığım- kareler .

    bir yandan babasını kaybetmesine rağmen takımın başında sahaya çıkan,iyi-kötü elinden geleni vermekle uğraşan bir adam bir yandan kolunda siyah bantı takıp maç öncesi kulak çıtlatma oyununu oynayıp zevkten dört köşe olmuş 3 5 sözde galatasaray oyuncusu . yazıklar olsun alayına ! ben 20 yaşındayım o görüntüyü izlerken utandım kahroldum !

    bu mudur ya ?

    senin şefinin senin hocanın senin teknik direktörünün babası vefat etmiş gelmiş kıpkırmızı gözleriyle ülkesinden kilometrelerce uzakta tanımaya çalıştığı bi ülkede ayakta durmaya çalışıyor ,sen o sözde galatasaray futbolcusu güle oynaya top kapmaca kulak çıtlamaca oynuyorsun .

    azcık içi sızlar adamın ya,ayıp der içinden yaşından utanır . bi laf vardır ya insan düşmanına yapmaz senin yaptığını diye vallahi yapmaz billahi yapmaz bu yaptığınızı. tamam sevmiyorsunuz tamam nefret ediyorsunuz ama bu kadar vurdumduymaz bu kadar aciz olmayıverin ya ne bileyim yapmacık olun lan en kötü içten olmayın eyvallah ama alenen gülüp,eğlenip,şakalaşmayın bari saha içinde yapmayın.

    bu kadar mı uzaklaştık insanlıktan !

    gel şimdi şampiyonluktan bahset,total futbol oynamayı anlat sayfalarca,pas yapmazsak olmaz de ,bam ile bu bir yere kadar de ya da bence gel sen hepsini siktir et ilk önce takımında ki insancıkları fark et ve ayıkla onları ey galatasaraylı !

    not:şimdi diüşünüyorum da keşke izlemese miydim acaba hiç görmeseydim diye o görüntüleri . bilmiyorum iyi mi oldu kötü mü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın