resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2833
    eğer sezon bitmeden rijkaard giderse lütfen yönetim de onunla birlikte gitsin. yazıklar olsun diyorum!!!
    gerets, hagi, skibbe,kali bunların hepsi mi hatalıydı; veya hiçbiri mi futbolu bilmiyordu. bunun altından başka bir sorun olduğunu niye kimse görmek istemiyor. esas meselenin yönetim olduğunu daha doğrusu galatasaray'ın 2000 senesinden beri yönetilemediğini niye kimse anlaymıyor. özhan canaydın'dan sonra bundan kötüsü olmaz demiştik ama maalesef gelen gideni bile arattı...
    karabük maçındaki pasif, kişiliksiz ve silik oyunun rijkaard'la ne ilgisi var! ayhan, barış, zan, sarp, servet, aydın, aykut, ali turan, pino gibi futbolcu kalitesizliği için rijkaard ne yapsın.
    rakipleri orta sahada ernst, guti, necip, aurellio, selçuk, colman, ceyhun, emre, topuz, christian ile oynarken rijakard sarp, barış be ayhan'la 2 yıldır sözüm ona total futbol oynamaya çalışıyor!!!
    adam stoper istiyor almıyorsun, adam forvet istiyor almıyorsun, adam orta sahada top yapan istiyor almıyorsun...nasıl olacak peki bu iş!!!
    rijkaard'ın gitmesine gönlüm razı değil. hiç olmazsa eldeki kadrodan çıkabilecek en ideal 11 ile futbolcular birazcık kendilerine saygıları ve yaptıkları işe saygıları varsa ellerinden gelen mücadeleyi gösterirler.
    dün gidip yeni stattan her şeye 3,500 tl'ye kombine aldım. hatta 2 arkadaş gidip aldık. inadına aldık!!!
    bu sene şampiyon olur olmaz ama galatasaray için aldık. lütfen biraz istikrar, biraz sabır ve biraz da insaf diyorum. her zaman rijkaard gibi adamlar bu ülkeye gelmiyorlar.
    yeni abdullah avcı'nın gelmesini istiyorsanız başka birşey demiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın