resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 899
    bir çok kişinin aksine, ben servet'in futbolculuğunu beğenirim. her stoper topla oynamayı bilecek diye bir şey yok. rijkaard'ın son şansı diye başlayan röportajına kadar karakterini de beğenirdim. teknik olarak ben servet'in yedek kalmasına karşıyım, bence her takıma böyle güçlü, yıldıran bir stoper lazım.

    kadro dışı kalması beni en basit haliyle üzdü. hem takımın bu haftaki performansı için bunun hayırlı bir haber olmadığını hem de servet'in takımdaki geleceğinin bu olaya bağlı olarak değişeceğini düşünüyorum. servet, maalesef bir hata yaptı ve bunun bedeline katlanacak. rijkaard, serkan varken saçma bir şekilde ali turan'da, ufuk varken ne akla hizmetse aykut'ta ısrar etti fakat gerek serkan gerekse ufuk efendi bir şekilde bu karara saygı gösterdiler. bu işten para kazanan, böylesine tecrübeli bir adam nasıl böyle çocukça bir hata yapıyor anlamıyorum. sevsen de sevmesen de o adam senin hocan ve o ne diyorsa eşek gibi yapacaksın. bu kadar basit ve anlaşılır bir kuralı ihlal ettiği için içten içten kızıyorum servet'e.

    umarım servet yakın zamanda kendine çeki düzen verir ve bu sefer akıllanıp rijkaard'dan özür diler, bu işte bir şekilde tatlıya bağlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın