resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 667
    futbolunu severim yada sevmem ama şöyle birşey var. arkadaslar bu adam anadolu takımından geldi ve türk ve dmc.yani kapasitesi belli.it gibi koşup top kapıp en yakınındakine vermek.(bkz: tipik dmc)
    ee neden eleştiriliyor o halde. yada neden xavi vari istekler bekleniyor kendisinden.orta sahadan alsın topu ekseni etrafında dönsün boşa kaçan milan baros un önüne topu yuvarlasınmı isteniyor anlamıyorum.aldıgımız fiyat belli 2 ekmek bir süt fiyatına aldık bu adamı neredeyse.
    mustafa sarp napıyor buna ragmen fırsat buldukça ileri çıkıyor gol atıyor iyi niyetli bi adam.kapasitesinin üstünde oynuyor. kapasite ne derseniz yukarıya yazdım. ha niye kızıyoruz adama kademe hatası yapıyor top kaptırıyor duracagı yerde duramıyor diye. tekrar yukarı bakalım ozaman. adamın yaşı , geldigi takım ve geldigi fiyat ortada.elinden geleni yapıyor. hocasını tehditde etmiyor beni oynat diye.hocasının kararı oynatmak.eger malzeme bol olsaydı rotasyon oyuncusu olacaktı. ama transfer yapılmadıgı için sarp oynamaya ve elinden geleni yapmaya devam edecek. sıkıldıkça yüklenecek adam aramayın.gençlere yüklenin derim kendini geliştiremeyen çuvalla para alan barış a aydın a yüklenin eğer deşarj olmak istiyorsanız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın