• 448
    geçen senenin 58.si ilovedonut* ve 155.si(u: :( ) sutoglan, güçlerimizi birleştirerek bu sezon el ele birinci olmayı hedefliyoruz.

    baktık ki, bu oyunda birinci olmak için helal mücadele, fair play duygusu, sahtekarlıktan uzak, temiz bir anlayış işe yaramıyormuş.
    şaka bir yana, vurursa gol olur'u geçmek için başka çare bulamadık ve koalisyon kararı aldık konyalı abimle.

    tabi, "fazla anlamam ben bu işlerden" dediği için*(u: :((( ), kuponları yapmak bana düştü. * o yüzden, iddaa programları olsun, internetteki iddaa siteleri ve forumlar olsun hepsini takip ediyorum bu sene. maksat, vurursa gol olur'a iki sene üst üste şampiyonluk duygusunu yaşatmamak..

    ama bu yolda başka rakiplerimiz olduğunu da biliyoruz. geçen senenin ikincisi thisisthebesttillwedobetter ve üçüncüsü defjam'a da özel önlemler aldık. * yine geçen senenin başarılı isimlerinden shawshank'ı bilgisayar başından uzak tutmak, bu seneye iddialı giren childofbodom'un içkisine ilaç atmak, casus'un internetini kesmek gibi yöntemlerimiz var.

    kısmetse, bu yolda sütoğlan ile birlikte birinci olmak istiyoruz. haydi sözlük, desteklerini esirgeme bu ikiliden. ayrıca buradan büyük şirketlere sesleniyorum, nickimin üstüne reklam alabilirim. her türlü teklife açığım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın