resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12765
    isimli olmayan ve çoğu taraftarımızın rahat kazanacağımızı düşündüğü maçlarda galatasaray'ı rezil eden son 2 sezonun şampiyonu hocamız. örnek vermek gerekirse avrupa kısmında herkes kesin kazanırız demese de yenip şampiyonlar liginde tur atlayabileceğin 2 kopenhag maçı ikisinde de istenilen oyun ve skorları bulamadık. gelelim prag eşleşmesine. yine rezalet bir oyun ve skorlarla evimize postalandığımız bir maç daha. unutmadan molde eşleşmesini de yazalım bariz şans ve icardi'nin şapkadan tavşan çıkarması olmasa yine rezalet bir oyunla ezilerek eleneceğimiz bir eşleşme vakası daha karşımıza çıkacaktı.

    işin türkiye ayağına bakalım. gümbür gümbür şampiyonluğa giderken ve herkes havaya girmişken yine iyi çalışılmamış, rehavete kapınılmış bir maç (bkz: 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçı) 3-1 yenilip evimize dönüyoruz. sırada hepimizin şampiyonluğu ilan edip fener'e bir travma daha bırakacağımızdan emin olduğu derbi var. (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı) fenerbahçe hemen antrenmanlara başlamışken bizim okan bey takıma yanlış hatırlamıyorsam 2 gün izin vermiş ve 1 idmanla maça çıkmıştık ve sonuç malum 10 kişi rakibe evimizde rezil olarak yenilip tüm şampiyonluk hevesimiz kursağımızda kalmıştı. yine yakın tarihe gelelim (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı) yine düzgün çalışılmamış haybeye nasıl olsa çıkar kupayı alırız diye oynanan ve çalışılmamış maçlar arasında son yılların en büyük rezilliği...

    son olarak dün (bkz: 21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçı). 12 takımlı liginde 11. olan aciz bir takıma rezil olunan bir maç daha... bu maç hakkında söyleyecek tek kelime bulamıyorum cidden.

    bayern ve manu maçlarına iyi hazırlanıp gururlandıran hocanın bu tarz maçlarda (sadece aklıma gelen bunlar) bu kadroyu rezil ederek oynatmasını ben rehavet ve kibir olarak nitelendiriyorum. nasıl olsa yeneriz diye bir kafa var ancak bu kafa sadece taraftarda olabilir takımın tek bir personelinde bile olmaması lazım. yoksa sonuçlarını defalarca yaşadık. dün maçta topu alan ileri şişirdi artık bir süreden sonra midem bulanmaya başladı izlerken gerçekten yazık hiç mi set hücumu , geçiş oyunu, pas oyunu çalışmıyor bu takım akıl alır gibi değil. yanlış oyuncu tercihlerini hiç söylemiyorum bile. bugüne dahi baksanız galatasaray takımının banko bir ilk 11'i yok. en basiti kanatlarda ve sol bekte kim oynayacak sorusu sakatlık olmadıkça her maç belirsiz.

    en ofsayt entrylerime bakarsanız mertens ve muslera ile sözleşme uzatılmaması gerektiğini sonuna kadar savundum. ama yok birinin oğlu tatlı diğeri kulüp efsanesi diye 3m euro'dan kapıyı açarak sözleşme vermeye devam etmek bu kulübü her zaman geriye götürecek. 2 senedir yapılan bek tercihleri de cabası. bu kararları verenlere de yazıklar olsun. her şeyi tadında bırakmak lazım. velhasıl kelam 2 senedir şampiyon da olsak ben kendime bu durumları yediremiyorum ve okan buruk ile yolları ayırmamız gerektiğini düşünüyorum. belki 3-4 sene sonra yolumuz tekrardan kesişebilir...

    edit: sneijder1010 uyardı, malmö değil molde maçları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın