• 38
    paranın zaman değeri ve risk ve fırsat maliyeti gibi kavramları bilen ekonomi 101 dersi görmüş kim varsa gider yetkiyi verir.

    bir tarafta türkiye'nin en güvenilir yatırım bankası tskb'nin profesyonelce hazırladığı raporlar var diğer tarafta işleri bugüne değin ters gitmediği için fazla özgüvenle riskleri gözardı eden erden timur'un iddia ettiği rakamlar.

    kusura bakmayın ama "ben betondan anlarım, bu projenin güvencesi benim" falan laflarıyla ancak aziz yıldırım, ali koç falan fenerbahçe kongresinde yetki alır. galatasaray kongresi zihniyet olarak alanında uzman bir ekibin hazırladığı profesyonel bir rapora daha fazla güvenmeli.

    dilerseniz kendimiz yapmayı deneyip 20 senede tamamlamayıp bir de vatandaşı mağdur edelim ya da kulübün güvencesi, başka mülkümüz yok ehe ehe diye turşusunu kuralım bir gün florya manhattan upper east side falan olur belki.

    şu youtube'daki yorumları kapat tuşuna basana kadar 10 saniye görmek dahi insana yetiyor. şu an kulüp dese ki ben b grubu üye dahi almıyorum sadece galatasaray lisesi mezunları üye olsun benim kabulümdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın