• 223
    her şeyden önce izlemesi güzel bir maç olacaktır herkes için. sıkılacağımızı sanmıyorum. zemin de hava da müsait. bence haftaiçi oynanacak olması da bizim için bir avantaj. malum normalden bir saat daha geç başlanıyor maç. biraz daha serin olacaktır hava. hafta içi olması maça gidecek ev sahibi taraftarlarının da nispeten daha az olmasını sağlayacaktır.

    ads'deki kanat oyuncuları olan yusuf'lar bize ters gelebilecek oyuncular. özellikle biz öndeyken beklerimizin arkasına atılacak toplar bize tehlike yaratabilir. ancak yusuf sarı'nın oynamayacağı haberleri çıktı. eğer öyleyse biraz daha rahatlarız. emre akbaba da oynamayacakmış.

    ads savunmasında andreaw gravillon, hücumda ise mario balotelli barwuah ve yusuf erdoğan var. sağ bekleri youcef atal de önemli bir isim. luis carlos almeida da cunha nani de vardı ama kadro dışıymış sanırım.

    kısacası her şey bizim lehimize şu ana kadar. umarım bunu değerlendiririz.

    bu arada balotelli ne olursa olsun çok tehlikeli. fb karşısında motiveydi. son vuruş yaptırmamamız gerekiyor kendisine. özellikle frikik vermemek gerek. kaliteli pasları da var. gerekli önlemleri almalıyız.

    ads'nin kalecisi de fena bir kaleci değil. vasat üstü diyebiliriz. fb ile oynarlarken ikinci yarıda değiştirilmek zorunda kalmasaydı fb kazanamazdı o maçı.

    bu yüzden bizim son vuruşlardaki becerimizi arttırmamız gerekiyor. bu maçta kaleciyi kahramanlaştırma ihtimalimiz yüksek.

    bir de sarı kart sınırındaki oyuncularımıza dikkat etmek gerek. sayıları çok birikti. stratejik davranmakta fayda var yoksa sahamızdaki fb maçımıza çok eksik çıkarabilirler bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın