• 387
    galatasaray tarihinin, hele ki fenerbahçe abartmasına kıyasla, en underrated maçlarından biri.

    o kadar ki; 2023'te euroleague women kupasını nihayet kazanır kazanmaz fenerbahçe hem sahasına hem formasına yıldız koymuştur euroleague kadınlar şampiyonluğunu temsilen. bir de utanmadan türkiye'nin tek euroleague women şampiyonluğu diye cakasını satmıştır.

    2004'ten 2014'e kadar ufak bir serveti bu işe yatıran, birkaç kere finali kaybetmiş olan, "ekaterinburg'u eklediler kupa bizim" diye gaza gelmiş olan fenerbahçe değil de biz olsaydık bugün hala bunun lafazanlığını dinliyorduk.

    hele hele f8 öncesi tüm oyuncuları başka takımlarla anlaşmış olan, maç günü rakip takımın başkanı salon önünde taraftarla kavga ederken istanbul'daki lütfedip röportaj veren yöneticisi "bu şube yük. sonuç ne olursa olsun küçülteceğiz" diyen, wnba yıldızları kapışırken maçın en kritik iki hücumunda sezon ortası basketbola dönmüş bir hukuk öğrencisiyle üçlüğü sokup kazanan fenerbahçe olsaydı muhtemelen sinema filmi çekilirdi bunun.

    hele hele bu acı finalden sonra 10 sene daha para yatırıp yatırıp her sene eli boş götü yaş dönen, kendi taraftarı bile yerden yere vururken bütçeyi büyüte büyüte rakip bırakmayınca anca kazanabilecek biz olsaydık dalga geçilmekten kutlama yapamazdık...

    ekrem hocamın, bir avuç inanmış basketbolcu ve idarecinin 13 nisan'ı kutlu olsun...

    (bkz: tarihte bugün)
App Store'dan indirin Google Play'den alın