• 72
    daha önce de dediğim gibi: her zaman işsiz ve lisanssız başlayıp sıfırdan tepeye çıkıp galatasaray'ımızın başına organik olarak geçmeyi çok seviyorum bu seride; ama iki yıldır okan hoca buna izin vermiyor. 2037 yılındayım ve hala organik olarak galatasaray'ımızın başına geçemedim.

    14 yılda 7 kere şampiyon olmuşuz, iki senede bir şampiyonluk ortalaması bence güzel bir ortalama. gönül ister ki 14 yılda 14 kere şampiyon olalım.

    ligde geçmiş şampiyonluklar
    https://gss.gs/x4z.png

    okan hoca'nın profili:
    https://gss.gs/JbU.png

    benim kariyerim:
    https://gss.gs/Ks2.png

    iyiden iyiye chelsea kariyerine çevirmişim oyunu da işte o kadar senede bir kere şampiyonlar ligi'ni alamadım, galatasaray'ımız da hiç boşa düşmedi; kaldım burda.

    geçen sezon da okan hoca'nın iş durumu güvensizdi ve ilgilendiğimi belirtebilirdim ama hocanın kuyusunu kazmak istemedim. bu sene de çok iyi bir genç oyuncumu kiralık listesine koymuştum, teklif yapınca düşünmeden kabul ettim. çok da iyi oynamış kerata.

    profili:
    https://gss.gs/A45.png

    yalnız oyun çok gerçekçi olmuş. sadece bir sene galatasaray'da kiralık oynayan oyuncunun favored clubs'ına girmiş takımımız. oyunda florya'nın suyu da var yani. :d
    https://gss.gs/KAi.png

    bir önceki seri için: (bkz: #3499148)

    klasik kapanışımı da yapayım: umarım gerçekte de en az bu kadar başarılı ve uzun bir galatasaray kariyerin olur hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın