• 444
    sports fenerale.

    neden takip edildiğini anlayamadığım çok sayıda internet platformundan bir diğeri. galatasaray sözlük'te yazanların %99'u futbolu bu sosyal medya şaklabanlarından çok daha iyi biliyor, okuyor ve yorumluyor zaten. bir de bu şarlatanlarla vakit kaybetmek neden?

    sadece bu kanal için söylemiyorum. hatta sadece futbol için bile söylemiyorum. yorum programlarının mantığı genel olarak bir şeyler öğrenmek, farklı bakış açıları kazanmak, akıl yürütme yolları keşfetmek değil midir? toplum genelinden daha düşük zeka seviyesine sahip - anca düşük seviyeler kendilerini rezil ederek para kazanmayı içine sindirir - tiplerin kimseye katabileceği bir şey yok ki izlenmelerinin bir mantığı olsun.

    fenerli izlese anlarım, bize saldırmalık argüman öğrenip kendilerini rahatlatıyorlar. beşiktaşlı izlese anlarım, onlar lokanta camına ekmek banma modunda uzun zamandır. ama galatasaraylının zaten keyfi yerinde, işi gücü yolunda. bir galatasaraylının soytarılarla vakit kaybedip bir de üstüne onlara para kazandırmasını hiç anlayamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın