• 43
    galatasarayda yeri olmayan durum. oyuncu ıslıklamaktan bahsetmiyorum tabiki de. önümüzde çok güzel örnek var. fenerbahçe taraftarı böyle olduğu için, yönetimleri hocaları çok büyük hatalar yapsa bile sonuna kadar savunuyorlar, dış güçler diyorlar. sonuç olarak 10 yıldır şampiyon olamıyorlar. galatasaray camiasının farkı budur, biz ortalığı karıştırırız ama gün sonunda şampiyon oluruz. yangın çıkarmazsan vasata alışırsın, bunu istemeyenleri de gerizekalı, ergen falan diye itham etmeyin. ben bu işin sonunu çok iyi biliyorum. eleştirmeyin, sadece güvenin, hakemler bize karşı falan diyip kendi takımına sahip çıktığını sananlar hep kaybeder. sene sonunda da bizim hakkımızdı, organize kötülük falan diye ağlarsınız. ben bunun yerine yangın çıkarıp kupayı müzeye koymayı tercih ederim. bu yapılan zavallılık, benim midem kaldırmıyor. galatasaray güçlü kadro kurar, şampiyon olur, diğer takım taraftarları ağlar sene boyunca. bu böyle geldi böyle gider, bu sene baya baya roller değişmiş gözüküyor sizin gibi zavallılar yüzünden.

    keremi ıslıklamak çok çok yanlış, tartışmaya açık değil. konu bu da değil zaten. fenerbahçe psikolojik olarak çok kötü ve skandallarla dolu bir 10 yıl geçirdi. bu yıl üstlerindeki ölü toprağını atmak için iyi sayılabilecek bir kadro kurdular. oyuncuları çok yaşlı, uzun vadede problem ama günü kurtarmak için yeterli gözüküyor. bu arada rakibinin iyi yönlerini fark etmek kötü bir şey değildir, bu sayede sen de kendini güçlendirip onun önüne geçmeye çalışırsın. aksine her futbolcusunu küçümseyip, kulp takarsan sene sonu onlar kazanabilir. okan hoca sayesinde matematik olarak avantaj bizde ama gerekli takviyeler yapılmazsa fenerin puan farkını açma ihtimali var. o yüzden bu yıl çok çok önemli, belli ki sachanın satışıyla bütçemiz de var. eksiklerin tamamlanmasını istemek kadar doğal bir şey yok. okan hoca her zaman bizi kurtaramayabilir. galatasaray her zaman daha iyisini ister, şampiyon olur. diğerleri ağlar. method budur. bunu yapanı hor görmeyin. siz bu mantıkla hayatın her alanında kaybetmeye alışmış olabilirsiniz, ülke dinamikleri de çok uygun zaten bunun için. bırakın da galatasaraylılar alışmasın vasatlığa.

    muhalifler muhalefeti aşırı başarısız olmasına rağmen eleştirmiyor, iktidar destekçileri aynı şekilde iktidara toz kondurmuyor. bir galatasaray vardı başarı gelmeyince kıyamet kopan. onu da kaybetmeyelim.

    not: transfer gelmese bile bizim şampiyon olacağımızı düşünüyorum çünkü rakibin hocası çok zayıf. ama önümüzde ligi uzun yıllar domine etme fırsatı varken neden riske edelim ki ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın