resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3726
    sezon ortasında transferin bitmesine bu kadar yakın ve sezon başında as sağ bek ve sol bek oyuncularının büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında kadronda olmayacağı netleşmişken, sol bek, sağ açık ve sağ bek rotasyonlarının şu an kadrodaki bir numaralı ismini hem şampiyonluk hem de avrupa mücadelen devam ediyorken satarsan zararı 20 milyon eurodan büyük olacağı aşikar.

    bunun bir bedeli var mı derseniz, şampiyonluk kupasının maddi bir bedeli şampiyonlar ligi katılımı hakkı sebebiyle bence yok. velev ki var olsun o da 20 milyon euro kadar düşük bir bedel değil. kaldı ki henüz futbolcunun kendi değerinden bahsedilmedi bile.

    futbolcu da kalmak istiyorken, takımda süre alacağı garanti, yazın milli takım seviyesinde turnuvada oynayacağı garanti, şampiyonlul mücadelesi ve avrupa mücadelesinde kendisini geliştireceği de garantiyken kendisinin bedeli mevcut piyasasının da üstünde olmak zorundadır. 20 milyon türk ekonomisinin batık halde olmasından dolayı bizim için muhteşem bir para olmakla bir devre arasında tüm takımı satıp şampiyonluğu salacak kadar küçük bir kulüp de olmamaya özen göstermemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın