resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1174
    belli bir oyun planının oyuncusu. bu adamın transfer edilmesinin esbab-ı mucibesi hücum yetenekleri olmalı zira defansif özelliklerinin ortalama olduğu herkes tarafından biliniyor. ispanya 3.liginden no-name bir adam almadık. bayaa city, leipzig, hoffenheim yapmış, gözümüzün önünde olan bir adam.

    şimdi biz sol kanatta kimlerle oynuyoruz? ya zaha ya da kerem. bu iki oyuncunun da ofansif paketleri muhteşem. oyun kurucu değil, anahtar iş yapmaya çalışan oyuncular. her maç 2 ya da 3 kere sol beklerini kullanırlar. onun dışında aksiyonu kendileri yaparlar. yani tete, rashica gibi bir kanat paylaşımı yapmazlar. bu sebeplerle kendisinden beklenen hücumu gerçekleştirememesi bana aşırı normal geliyor. maç içerisinde çok kızıyorum lakin maç sonunda adamda bir kabahat bulamıyorum. hocanın istediği oyunun oyuncusu değil, olmaya çalışsa,uğraşsa önünde oynayan oyuncular buna izin verecek oyuncu değil.

    çözümü olabileceğini de düşünmüyorum. maalesef yolları ayırmamız gerektiğini düşünüyorum. öyle kenarda oturup bekleyecek oyuncu da değil, ortalığı karıştıran bir adam. bizim ihtiyacımız dinamik ve tüm maç yüksek eforla, özveriyle oynayacak bir model. hatta biraz da boyu uzun olsa ekstra bir duran top katkısı alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın