• 731
    öncelikle maç özelinde okan hocama ve bütün takıma bize sundukları 70 dakikalık mükemmele yakın oyun için teşekkür ederim. lakin galatasaray taraftarı iyi günde de eleştirisini yapar ki takım daha iyiye gitsin.

    bu takımın yıldızının , babasının , ağasının icardi olduğunu bütün takım kabul etmeli. gerekirse çakır'ın babalara el öptürdüğü gibi bütün takım tek tek el öpsün. öpmeyeni direkt şutlayın.her maçta 2-3 fark atana kadar icardi dışında kimseye top atılmamalı , kimse kaleye şut çekmemeli.

    kerem kesinlikle eski yerine dönmeli. zaha kanatta olmuyor. belki yardımcı forvet olarak denenebilir.

    tete oyun formasyonuna kanattan topu alıp çalım atmayacağı bir şekilde dahil edilmeli. çünkü atamıyor. kötü oyuncu mu. hayır değil ama kaptırdığı her top tehlike olarak geri dönüyor.

    torreira ve kaan ayhan bence orta sahada güzel bir ikili oldular. eğer hayvan oğlu hayvan bir 6 almayacaksak bu ikiliyi bozmaya gerek yok.

    abdülkerim ve davidson sanchez ve sacha boey defansın olmazsa olmazları. allah önce icardi'nin sonrasında kendilerinin yokluklarını göstermesin.

    mertens keşke 30 yaşında bize gelseydi diyorum başka birşey demiyorum.

    muslera için birşey diyemiyorum. çok kaliteli bir kaleci ve takımda sözü geçen kaptanımız. ekstra şeyler yaptığı zamanlar geride kaldı ama kalede olması hiç yoktan güven veriyor. bizi bir iki sene daha idare ederse kaleye yatırım yapmadan önce oyuncu almamız gereken yerler var.

    kazımcan karataş gelecek için ümit veriyor ama şuan için en azından avrupa'da oynaması zor görünüyor.önüne şöyle 30 üstü 2-3 sene götürecek bir adam alıp değişimli oynatırsak iyi olur.

    ndombele ve ziyech ile bakambu ne verir bilmiyorum ama şuan için olsalarda olur olmasalarda diyebilirim.

    zaha'yı gönderebilsek hiç üzülmem. ben kendisinin oyunundan zevk alamıyorum. sanki bizi eksik oynatır gibi geliyor ama birşey diyemeyeceğim. tek düşüncem zaha ve ndombele yerine fred ve szymanski'y biz almış olsaydık bugün herşey çok değişik olabilirdi.

    angelino özeline gelirsek eğer satın alma opsiyonu zorunlu değilse direkt göndermemiz iyi olur. ne yazık ki bizimle kimyası tutmadı ve tutmayacak gibi.

    okan hocam değişikliklerde çok geç kalıyor. bana yedek kulübesine güvenmiyor gibi geliyor. yoksa bütün herkesin gördüğünü onun görmemesi imkansız.

    geçen sene %80 başarı sağladığımız transfer işinde bu sene ne yazık ki %20 başarı sağlamış gibi gözüküyoruz. takımı geçen senenin iskeleti sırtlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın