resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2930
    büyük maçlarda büyük oynayan sarı fırtına. dikine kat edebilen ve geriye oynamaya niyeti olmayan tarzı, cesareti ile göze çarpıyor. kapanan takımlara karşı ise boş alanlar bulamadığında vasatı aşamıyor.

    kıymetli özellikleri var ama henüz ne teknik ne de mental açıdan rafine olmuş demek erken olur. son vuruşlarda sabırsızca golü hemen yapmak istediği için heyecan yapıyor. yaşı itibariyle de bu tarz ergenlikler gayet normal. prime dönemine 26-27 yaşlarında girecek gibi duruyor. şu durumda burak yılmaz gibi late bloomer olma ihtimali yüksek.

    n’dombele, mertens ve ziyech pas kaliteleri ile savunma arkasına yaptığı koşuları işleyerek barış alper’i bir cevhere dönüştürebilir. devre arasında sergio yerine selçuk inan benzeri klas bir regista alınırsa koşu yoluna atılacak uzun paslardan da takım ve kendisi büyük fayda sağlıyacaktır.

    1.86 boyla gelen hava hakimiyeti, rakip stoperle boğuşabilecek fiziksel güç ve patlayıcılığı ile zamanla santrfora doğal evrim gerçekleştireceğini düşünmek yanlış olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın