• 113
    hakkında yazılacak hiçbir şey onun büyüklüğü ve liderliği için tanım olamaz. yaptıkları , düşünceleri ve cesareti bugün bizim için "umut" kelimesinin varlığını muhafaza etme sebebi.

    tabi böyle bir lider için bile "aman şu takımı tutuyordu" yok efendim "aslında şu maçı izleyip şunu demişti" demek gerizekalı bir fanatizm , mantıksız bir tutumdan başka hiçbir şey değildir. bu ülke için her şeyini feda etmiş , birlik ve beraberlik düşüncesi sayesinde yok olmuş bir ülkeyi var etmiş bir lider için "ama şu takımı tutuyordu" demek o lider için hakaret , küfürdür.

    ama tabi haksız sayılmazlar , türk takımı değil fransız köpeği dedikleri galatasaray maçlarını republic of fenerbahçe pankartları ile destekleyen insanların zeka seviyesi için iyi bir deneme. zira tarihi karanlık olan bir camia için en "onurlu" iş bu ülke için en büyük değer olan mustafa kemal'i "fenerbahçeli" göstermektir. tabi bunun yaparken "ingilizce" kelimeler seçip kendisini bu ingilizce kelimelerin desteği ile "başka bir cumhuriyet" diye nitelendirmekte işin "zeka" seviyesi ile alakalı.

    ulu önder için şu satırları yazmak bile beni üzüyor ama bu saçmalık için fikirlerimi belirtmem gerekiyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın