• 9409
    8 ağustos 2023 olimpija ljubljana galatasaray maçı sonrası sosyal medyada kendi taraftar sayfalarımızın yazdıkları:

    "yunus senin ben ......"
    "sana sağ ayağım girsin."
    "torreira bugün sahaya çıkıp gerçek anlamda sahaya etse de, orta sahamızda oynayan 2 eşekten daha fazla katkı vermiş olur."
    "nelsson baba gitmek istiyorsan s*ktir git kapı orada!"
    "oliveira biraz koş, biraz şu kıçını kaldır, biraz mücadele et!"
    "kerem sinirimi bozuyor artık, herkese el kol yapıyor ergen gibi"
    "bakambu y**ak gibi oynuyor"
    "berkan sadece koşuyor. keşke beynini de kullansa!"

    evet, tam olarak bu. eksiği var ama fazlası yok.

    maçı 1-0 falan kaybetsek hadi üzüntüden, sinirden derim ama 3-0 kazandığımız bir maçtan sonra bile böyle yangın çıkarılıyorsa başlarım böyle taraftarlığa. işin kötüsü, bu yukarıdaki cümlelerin neredeyse hepsini büyük sayfalar yazmış. lafa gelince her tweetlerinde "takımımızı savunalım abi!" şeklinde cümleler kullanırlar ama iş icraat kısmına geldiğinde küfür kıyamet gırla giydirirler.

    bu maçtan bağımsız olarak artık içimi de buraya dökeyim de inceldiği yerden kopsun:

    -yönetim gider icardi gibi bir süperstarı bonservisiyle birlikte alır ama o bazı taraftarlarımız "abi ama maaşı fazla. maaş dengesi şart!" der.
    -zaha gibi bir süperstar transfer edilir, "tamam iyi oyuncu ama ne gerek vardı ki?" der.
    -erden timur ve okan buruk ısrarla rashica'yı istediklerini ve sürecin uzayacağını söylemesine rağmen, "rashica gelmezse olay çıkartırım."
    -tete transfer edilmek istenir, "brezilyalı emre mor! hiç gerek yok, onun yerine rashica alınsın."
    -zaniolo oynar, "bencilin teki. hemen göndermek gerekiyor."
    -zaniolo tribünlerde oturur, "bu herifte sürekli sakat. hemen gitsin."

    yahu dünkü maç için şöyle bir yorum yapıldı: "zaniolo çok büyük isim ama barış'ın yaptığı asistte pası mı düşünürdü yoksa kendi şutuna açı zorlarken top kaybı mı yapardı?"

    bu yorumu yapan da sinan yılmaz!
    abi allah aşkına barış alper'in yaptığı asistin, kerem'in attığı golün zaniolo ile ne ilgisi var? neden zaniolo'yı bu kadar kötü göstertmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. nasıl bir niyet okumadır bu? oynamayan bir adamı bile saçma sapan varsayımlarla dibe çekiyoruz.

    ya hadi dünkü maçı da geç, geçen sene bize üst üste galibiyet rekoru kırdıran ve akabinde şampiyon yapan okan hocamızı bir kalemde silebilecek nice taraftarlarımız var.

    artık vallahi yeeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr diye bağırmak istiyorum olm.

    yenildiğimiz bir maçtan sonra sinirli ol veya olma yapıcı bir şekilde eleştirme hakkın vardır ama bunu alışkanlık edip marifetmiş gibi her maçtan sonra yapamazsın. bu ne ya, herkes sanki dört dörtlükmüş gibi her şeyi eleştiriyor arkadaş. az sakin olun ya, oturun rahatlayın, nefes alın, süzgeçten geçirin bazı şeyleri!

    bak fenerbahçe kulübü veya taraftarı bizim rakibimiz olamaz çünkü onlar halen daha ütopik bir evrendeler. 5 yıldızları vardır, 28 şampiyonlukları vardır, tertemizlerdir, galatasaray hakem ayartır, galatasaray gazeteci ve kanal ayartır, uefa satın alınmıştır, fifa galatasaray'ın emrindedir vs. hayal aleminde yaşarlar. beşiktaş, trabzonspor zaten hava cıva...

    geriye sadece bizim taraftarımız kalıyor. işte bizim hem itici gücümüz hem de en büyük rakibimizdir bu taraftar grubu! son zamanlarda gelen başarılardan dolayı itici güç unsuru daha ağır basıyor ama ilk tökezlemede en büyük rakip olurlar ve ne olduğunu anlamadan tepetaklak kendi ellerimizle kendimizi dibe çekmiş oluruz. rakiplerin yıllardır uğraşıp başaramadığı şeyi, 1 ayda yapacak güçleri vardır. aman diyim! pamuk fabrikasında, çuvaldan pamukları çıkarmaya çalışan bir adam, çuvalın ipini çakmakla eriterek açmak istemiş ama işte o saniyelik ateş bütün pamukları yakmıştı. videosu internette var. işte bize de böyle olur. bir kıvılcımla yanmak isteyen veya yakmak isteyen çok kişi var. yanarız bakın yapmayın, dikkatli olun ve kendinize gelin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın