resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2087
    geldiğinde deprem oldu, gelişine fokuslanamadık. zaten kendisi de pek fokuslanamadı. depremzedeler için yardıma koştu. çok da güzel bir tanıtım videosu yapıldı kendisi için ama olması gerektiği gibi sönük bir videoydu.

    yaz transfer döneminde ise zaha, icardi falan derken kendisi sanki 10 senedir takımımızda oynuyor muamelesi görüldü. halbuki bana göre kendisinin transferi icardi transferinden bile büyük bir olaydır. 23 yaşında, italya milli takımında oynayan bir wonderkid’i taksitler halinde 15 milyona buraya getirmek çok büyük iş. tam manasıyla hazır olmamasına rağmen derbide fener’e 2 tane yağladı. bunu en son yapan futbolcumuz 2014’de sneijder’di düşünün artık. ondan öncesi zaten yok.

    her yönüyle bariz underrated olarak görülüyor zaniolo bence. halbuki potansiyel olarak en top seviyede olan futbolcumuz kendisi. üstelik (burası büyük harfle) bizim tapulu oyuncumuz.

    drogba’nın gelişiyle, transferi sönük gerçekleşen sneijder vibe’ı alıyorum bu adamdan. sneijder de devre arasında geldi, maç eksiği vardı, o dönem kendisine çok da ihtiyaç duymadığımız için kafasına göre oynadı ama bir sonraki sezon sazı eline aldı. her yönüyle benziyor bence birbirlerine. ikisi de italya’dan geldi bir de. bak bu da var ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın