aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6813
    --- alıntı ---

    göreve talip olduğunda "şampiyonluk sayısında rakibimizin gerisinde kaldık" diyerek seçim propagandası yapan, seçildikten sonra oturduğu koltukta altını pislettiğinden kalkamadığı için eski defterleri karıştıran müflis yalı çocuğu, kirli ilişkileri ile futbolu kaosa sürükleme planını uygulamaya devam ediyor.

    başarısızlık konusunda okullarda örnek olay olarak okutulabilecek işlere imza atan, parasıyla kiraladığı kalemler ve sosyal medyadaki gayrimeşru çocukları ile sadece yalan algı oluşturabilen bu şahıs bir camiayı ve ülke futbolunu ateşe atmak için her gün yeni planlar devreye koyuyor.

    geçen yıl tff seçimlerinden önce, mehmet büyükekşi'nin adaylığına fetö göndermesi yaparak karşı çıkan, hatta bildiri yayınlayan yalı çocuğunun çark ederek sezon içinde destek vermesi ve büyükekşi'nin tekrar seçilmesinde kulüpler birliği başkanı olarak rol oynaması aslında gelinmek istenen noktanın bir özetidir.

    geçen sezon güya kavgalı olduğu tff başkanının imzasıyla göreve getirttiği sözde mhk başkanı - özde maaşlı elemanları lale orta'ya rağmen yine başarısız olan bu şımarık yalı çocuğu, şimdi de aynı tff başkanı'na tarihi çarpıtacak bir komisyon rezaletini hayata geçirtti.

    hukuki olarak herşey net ve ortada iken, ajitasyon argümanlarla kendi kazlarını yolmaya devam edip maddi gücüyle herkesi sindirebileceğini sanan bu şımarık çocuğa ne 6222 sayılı yasa işliyor, ne de çakma 5 yıldızlı formaya yönetmelik gereği ceza verebilecek bir mekanizma hayata geçiyor.

    eski federasyon başkanlarının ısrarla zamanında tahkim karar aldı ve kapandı demesine rağmen, kendi eski başkanları ligin 1959 da başladığını kabul ederken, bizzat kendisi aday olduğunda 19 şampiyonluğu kabul ederken; başarısız imajını toparlamak için hamleler yapan şahsın ağlamalarına türk futbolu kurban edilemez!

    hukuk devletinde hukuku uygulayın, hukuk dışına çıkmayın uyarısını düzenli aralıklarla yapmak zorunda kaldığımız için üzülüyor, bizi bu açıklamayı yapmak zorunda bırakanlara utanmayı ve artık hukukun içinde kalmayı şiddetle öneriyor, kurulması için karar alınan "sözde" komisyonun kurulmadan lağvedilmesini bekliyoruz.

    #alininkomisyonu

    #ultraslan

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...420953861570560?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın