• 232
    https://twitter.com/.../1680824715726790664

    nelsson avrupa'ya gitme isteğini belirtti, hatta geçen sene de gitmek istedi, ancak yönetim oyuncuyu erman yaşar - jack grealish veya muazzez ersoy - kal bu gece şarkıları eşliğinde bir sezon daha tuttu, bu süreçte de muhtemelen sonraki transfer süreçlerinde kolaylık sağlayacağını beyan etti.

    bunları biz biliyorsak sinan yılmaz da biliyor tabii ki. hatta kimsenin normal şartlar altında nelsson'un gitmesini istemediğini de, davinson sanchez'e deliren pek insan olmadığını da biliyor. hatta ve hatta bankalar birliği anlaşması nedeniyle 15 milyon euro + 5 milyon euro bonservisli bir oyuncu şeklindeki satışın, güncel kadro kalitesi için 20 milyon euro'luk bir satıştan daha değerli olduğunu da biliyor. ama bu arkadaş böyle ilginç huyları olan bir arkadaş. bazı yargılarına aşık olup, onları yanlışlanmış olsalar dahi savunmaya devam ediyor.

    tanımı da eskilere bir referans vererek yapayım: thiago silva falan olmayan birinin 34 yaşında big 6 takımlarında stoper oynayamayacağını bilmeyen kişi. bence gitsin tezahürat, pankart falan yorumlasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın