aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 430
    sözlüğün nezaketen ---"ultraslan" hakkında eklemek istediğiniz bir şeyler varsa buyrun:--- diyerek haklarında yazmaya davet ettiği oluşum.

    kendilerine eklemek istediğim şeyler var, 11 nisan 2010 galatasaray diyarbakirspor macindan sonra bir çok kişinin ekleyeceği şeyler vardır. ben "..." şeklinde bir bölüm ekliyorum.

    kişisel not: asy ye galatasaray maçı için 10 defa falan gitmişimdir. 5 sene önce falan kapalı üste kardeşimle beraber gitmiştik. ben zor ama belki biletteki yerime oturur maç seyrederim diye de küçük bir umut besliyorum. neyse geldik tribüne, yerime baktım dolu bir grup parsellemiş. biz de kapalı orta solda bir yerden seyrediyoruz. ortada duran grupla solumuzda duran grup arasında tartışma çıktı, bağrışmalar falan. neden böyle bir şey olabilir ki bir maçta aynı takım içinde falan derken, arkamda 45-50 yaşlarında bir çift vardı. onlar "allah ım nasıl bir karar verdik de maça geldik" der gibi bakıyorlardı.
    sonuç olarak tribünde oluşum işinden hazzetmedim. bir daha da numaralıda seyrettiğim kıytırık bir kupa maçı haricinde asy ye gitmedim. kısmet olur da imkanım olursa tt arena da kombine alır seyrederim. inşallah orada herkes kombine olur -boş koltuklar pahasına- kimin nerede oturacağı belli olur, olay çıkaran anında belirlenip, kartı iptal edilir, ingilizler gibi ooouu deriz, alkışlarız falan *.

    gaza getirmesi gereken yerde uyutan, protesto edeceğim derken sıvayan bir grup en iyi tribün grubuyuz diyorsa zaten işler ters gidiyor demek. 2 gündür yazılıyor; grup içinden olup, işin iç yüzünü bilenler bile görmezlikten geldiklerini yazmak zorunda hissettiler. bu tepkiyi içlerine sindiremeyen, aslında böyle olmaması gerektiğini düşünen kişiler umarım sözü geçen kişilerdir grup içinde.
    işin içinde başka şeyler aramak istersem şöyle bir entry okudum (bkz: #362908). var mıdır bir ilişki bu olaylarla arasında? aklıma takıldı sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın