• 289
    klasik galatasaray transfer sezonlarından bir diğeridir. büyük futbol gurmeleri bilir ki galatasaray transferleri asla ve asla sezon başı kampını tam olarak görmezler. en baba olanları ise lig başladıktan sonra gelirler.

    buraya kadar hiç sorun yok. zaten rutinimiz bu bizim. ne kadar rahatsız da olsak alıştık artık. amma ve lakin çıkıp da “ transferlerimizin büyük çoğunluğu ilk kampa yetişecek” gibi saçma sapan bağlayıcı cümleler kurarsanız insanlar da sizi eleştirmeye başlar.

    bağlayıcı cümleler, yorumlar yapmayı bırakırsanız zaten olağan akışta devam edecek herşey. şu an acil olarak bir forvet ihtiyacımız var. icardi’nin 2 ay tatili yapmadan gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. ağustos sonu gibi takıma katılır icardi. keşke diagne ile 1 yıllık sözleşme imzalayabilsek de şu elemelerin 2 turunu atlatabilsek. zaniolo da 2 tur iş görür ancak net bir forvete ihtiyacımız var.

    muslera-leo-kaan-apo-kazım-barış-lucas-sergio-kerem-mertens-zaniolo

    bu kadro ilk turu geçer. ligi başlamamış bir takım gelirse 2. turu da geçer. ancak sonrası için kesinlikle bir forvete ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın