• 288
    neden acele etmemiz gerektiğini kaç gün geçti hala anlayamadığım dönem. birincisi transfer için sıcak para gerekiyor. mohamed’den gelen para da okuduklarımıza göre torrent ve omar’ın tazminatlarına gitmiş. orayı geçiyorum. ikincisi geçen seneden rotasyonun dibindeki birkaç oyuncu haricinde sadece icardi ve rashica eksik, nitekim onların transferi için de çalışılıyor ancak dediğim gibi sıcak para lazım.

    üçüncüsü; eksiklerimiz olmasına rağmen çok çok iyi bir kadromuz var şu anda. lig ikincisi fener’i dışarda icardi’siz (ilk 75 dakika), içerde rashica’sız paramparça ettik zaten. beyoğlu’nun herhangi bir muhiti kadar nüfusu olmayan şehirlerin takımlarını elemek için de o ikisine ihtiyacımız yok zaten. e be nankör gassray taraftarı* hangi sene haziran sonunda böyle kadromuz oldu da bu sene çok transfere ihtiyacımız var biri çıkıp açıklasın yahu.

    üç tane satmaya hazır olduğumuz çok yüksek getirisi olacak oyuncumuz* var. bunun dışında satmak istemediğimiz ancak getirisi yine yüksek olabilecek iki oyuncumuz* daha var. bunların da ötesinde geçen sene olsa balıklama atlayacağımız teklifler gelen oyuncularımız* da var. ben bu paniği, aceleyi bir türlü anlayamıyorum gerçekten.

    birazcık sükunet… en büyük rakibimiz* yana döne topçu ararken en önemli değerinin ayağına kapanıyor gitmesin diye, beriki* bizden de sessiz. ne geleni var ne gideni. hayır bizde de angelino ve paredes gibi oyuncuların bitme noktasında olduğu konuşuluyor bir de. kapalı tribün sakin olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın