• 3086
    kısır döngü.

    yine sözde! özerk tff'nin seçimden 1 gün sonra üstelik çoğunluğun aksinde karar alarak önümüzdeki sezon ilk on birde 8 yabancı, sonraki sezon ise 5 yabancı olarak açıkladığı sayı.

    geçen sezon ligi 13. bitiren galatasaray'ın sene başında yapmış olduğu transferle, kurgulanan ligi bozarak şampiyonluğa çok yaklaşması, üstüne üstlük vizyoner erden timur gibi bir değer ile avrupa'da olacağımız sezonda kimleri getirebileceği fikri belli ki yine birilerini korkudan titretir olmuş.

    ne zaman galatasaray transfer yapma ve lige ambargo koyma potansiyeli taşısa hemen çakma milliyetçilik çıkışlarıyla yolunu yapıp bir yabancı sınırı getiriyolar. kabak tadı vermedi mi bu çakma milliyetçilik. bu nasıl bir milliyetçilik ki; ülkenin parasının değeri yani bir nevi namusu ayaklar altına alınırken sessiz kalıyo, bu nasıl bir milliyetçilik ki ne idüğü belirsiz milyonlarca insan ülkeye elini kolunu sallayarak girip her yerde fink atarken çıt çıkarmıyo.

    istediği her şeyi alabileceğine inanan şımarık başkanlara göre, belli başlı takımlara göre, mevcut şartlara göre ve hepsinin önünde siyasi havaya göre kararlar alan tff'nin acizliğini gösteren bilmem kaçıncı karar.

    düzeltme; gsman uyardı, 2024-2025 sezonu için herhangi bir açıklama yok tff'den sadece önümüzdeki sezonun yabancı sayısı açıklanmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın