resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 3374
    https://www.youtube.com/watch?v=Bhf146l2oo8

    arabistan'a izinsiz gittiği için geçenlerde böyle bir video ile kulübünden özür dilemişti.

    sen dünya futbol tarihinin en önemli oyuncularından birisin. bundan 40-50 hatta 100 yıl sonra bile messi ismi unutulmayacak. hal böyleyken 5-10 yıl sonra zirveden iyice uzaklaşacak, 20 yıl sonra belki de batacak bir psg kulübünden özür dileyemezsin abi. hiç öyle disiplindir, şudur budur dinlemem. 1 gün ya, sadece 1 gün izin almadan gitti diye kıyametler koptu. kendi taraftarı küfürler etti. böyle bir durumda bu özür videosunu kendisine yakıştıramadım. "ben messiyim lan, sizin yapacağınız işi de s***m" der keyfime bakardım. kimsede hiçbir şey söyleyemezdi. kıçı kırık arap zenginlerinin toparladığı psg'de kim oluyor? birkaç yıl önce mevlüt erdinç'in as forvet olduğu yer olm bu psg, ne ara adam oldunuz siz?

    işte ben buna katlanamıyorum. ronaldo ve messi'nin itibarlarını bir kenara bırakıp arapların oyuncağı olmasını aşamıyorum. koskoca messi'ye dünya kupası seremonisinde transparan bir tül giydirdi bu araplar. messi'ye özür dilletti. lan messi'yi barajın altına yatırdı lan. ronaldo'yu törenlere getirtti. kılıç çektirdi, paranın kölesi yaptı bu adamlar.

    neyse, adam ol messi. kendini ezdirme bunlara. bunlar gösteriş olsun diye evinde leopar besleyen görmemiş dağ ayıları. aynı seviyeye inme. yapacağınız işi s***m de keyfine bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın