• 63
    basın toplantısında konuşulanlardan anladığım kadarıyla lale orta adlı şahıs öyle ya da böyle o koltukta kalacak. yönetim az çok bunu bildiği için istifaya davet etmedi. dikkatimi çeken en önemli olgulardan biri ise tff başkanı mehmet büyükekşi’nin lale orta hakkında sessiz kaldığını, duruma karışmayacağını belirtti başkanımız.

    hükümet ataması olan mehmet büyükekşi’nin bu tutumu, lale orta’nın bizim basın toplantısı öncesi yangından mal kaçırır gibi apar topar “devlet kanalı”nda aklanmaya çalışılması da gösteriyor ki mevcut iktidar böyle bir karar almış, mhk başkanına karışmayacak ve bunun arkasında duracak.

    lale orta’nın chp bişey üyesi olduğunu biliyorum ama perde arkasında nasıl bir pazarlık yapılmışsa bir şekilde uzlaşıya varılmış.

    büyük ihtimalle bu pazarlığın içinde yarışın bir şekilde son haftaki şampiyonluk maçına kalması isteniyor. bu durumda seçim öncesi birçok kesim iktidar karşısında birleşmişken bu algıyı ve dikkati futbola yönlendirerek bir nebze olsun kendilerini rahatlatmak istiyorlar.

    ancak yönetimimiz hiç olmadığı kadar dikkatli, hiç olmadığı kadar tetikte ve konsantre olmalı. bu lale orta adlı kadın öyle azılı bir fb’li görünümü veriyor ki yönetimin, takımın, hocanın bütün emekleri çalınacak 3-5 yanlış düdükle heba olabilir.

    edit: şunu da eklemem gerekir ki erden timur gerçekten çok çok zeki bir adam. takım oyun olarak, kalite olarak bu kadar iyiyken artı puan olarak avantajlıyken devre arası gitti 15 milyona zaniolo indirdi. yanına bi 15 daha gözden çıkarıp zakharyan getirilmek istendi ancak o transfer olmadı. ben hayatımda kulübümüzün devre arası transfer döneminde 30 milyonu gözden çıkardığını hatırlamıyorum. peki neden bunlar? bu organize kötülüğün nerelere varacağını en iyi erden timur biliyor ve bu hamleleri çekinmeden düşündü, yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın