resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36139
    önce ergenliğimde **, sonra gençliğimde * *, en son olarak da orta yaşlarımda * * bir galatasaraylı ve türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak başımı hiç öne eğdirmemiştir... sevindirmiştir çokça, üzmüştür zaman zaman ve hatta kızdırmıştır bazen... ona en kızdığım anlarda bile yüksek sesle eleştirmedim kendisini, en mutlu ettiği anlarda da yüksek perdeden övmedim hiç; ama ne zaman bir konuşmasına denk gelsem, bir röportaj verse, instagramda-twitterda bir şeyler paylaşsa gördüğüm anda ister istemez kocaman bir gülümseme oluşuyor yüzümde...

    genç arkadaşlar nostalji sebebiyle böyle olduğunu düşünebilirler, belki haklıdırlar da... ancak işte insan dediğimiz varlık biriktirdiği anılar ile, yaşadığı anlar ile , hissettikleri ile insan oluyor. kendisinin bana verdiği hissiyat hep sıcacık, mutlu, öz güvenli ve özel.

    önce bir jenerasyonun rol modeli, sonra galatasaray efsanesi, inşallah gelecekte galatasaray başkanı

    her çıkışın bir inişi olduğu gibi her inişin de bir çıkışı vardır, elbet bir gün tekrar buluşulacaktır. galatasaraylı fatihtir her zaman ve sonsuza dek öyle kalacaktır bıraktığı izler ve yaşattığı hisler ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın