• 1393
    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı ile beraber artik tamamen iliskimi kesme karari aldigim rezil spor organizasyonu. bu karari alma sebebim sadece bir hakem faciasi ile oyuna kusmek falan degil. asil sebep, dun yasanan hakem katliami ile beraber, cok uzun zamandir kendime itiraf edemedigim, ozellikle son 4-5 senedir hizla tepetaklak yuvarlanan bu organizasyonun kendimi yipratmaya deger olmadigi gercegini kabul etmis olmam.

    cok uzatmadan soyle bir maliyet fayda analizi yaptigimda zaten yuzune tokat gibi vuruyor gercekler; turkiye'de futbol ve kalitesininin yerlerde olmasi, hakemlerin ve var'in goz gore gore tetikcilik olarak kullanilmasi, yayinlarin kalitesizligi ve pahaliligi, passolig isimli taraftar fisleme sistemi ve milyonlarca insanin zoraki olarak belli bir zumrenin elindeki bankanin musterisi yapilmasi(daha da kotusu kimsenin bunu umursamamasi adeta kaniksamasi), turk toplumunda son 10 yilda iyice arsa cikmis toksik ortamin tabii olarak futbolun da derilerine nufuz etmesi, ozerk olmasi gereken tff kurumunun boynundaki siyaset tasmasi gibi daha sayamayacagim bir cok sorunla beraber taraftar olarak icine itildiginiz stresin, kavga ortaminin, laf dalasinin ve bunlarin yaninda vereceginiz tum odunlerin sonucu elde edeceginiz sey tukiye futbol sampiyonlugu gibi belki de avrupa'nin en prestijsiz, en degersiz, en kimsenin umurunda olmayan bir kazanimi olmasi. yani ben fiyat/perormans acisindan bu kadar rezalet bir urun daha olacagini sanmiyorum.

    kisacasi benden bu kadar. evet galatasaray'i cok seviyorum ancak bu lig takip etmeye ve bu ugurda kendimi paralamaya deger degil artik. olur da basarabilirse, izin verilirse, buyur edilirse ve cok sevdigim takimim avrupa'da boy gosterebilirse sonuna kadar destegimle yanindayim. ancak turkiye'deki super lig isimli tiyatronun bir pacasi degilim artik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın