• 37
    galatasaray sözlük'te futbolcuyu küçümseme amacıyla kullanılan tabir.

    15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçında neredeyse kadronun tamamı yıldızlarla doluydu. yalnız ortaya çıkan futbol sezon adına en berbat oynadığımız, rakibe en çok pozisyon verdiğimiz neredeyse fark yemekten kurtulduğumuz bir maç oldu.

    yıl olmuş 2022 düşük kalibrede de olsa işe yarar bir futbolcunun oynamasını istemeye vasata alışan taraftar şeklinde yorumlamak çok hatalı bir davranış. rakibimiz fenerbahçe'den örnek verelim. ismail yüksek fener kadrosu içerisinde en az kazanan, en az değer verilen isimdi. şu an geldiği durum nedir? esas önemli olanı gözden kaçırıyoruz. futbolcunun size ne vereceği, sisteminize uyup uymadığıdır. gerisi faso fiso isimler oynamıyor.

    galatasaray taraftarının öyle bir beklentisi var ki kadronun tamamı o da yetmez giren yedeklere kadar hepsinin yıldızlarla dolu olması isteniyor. bu durum hem mümkün değil hem de doğru değil. sahaya on bir tane general ile çıkar ve yanlış planlama yaparsanız sizi şaklabana çevirirler. saha içinde emekçi sayısı ne kadar çok olursa başarıya o kadar yakın olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın