resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35884
    ön edit: bu yazının okan hoca'yla hiçbir alakası yoktur. okan hoca'yı sonuna kadar savunan ve savunacak olan biri olarak yazıyorum ki, en az sözleşme süresi boyunca takımda kalmalıdır. ne yazık ki, terim'i övmek sözlükte diğer hocaların altını oymak olarak düşünüldüğü için bu ön bilgilendirmeyi yapmak zorunda hissettim.

    başarısız olması için kendisine rakiplerinden 3 gömlek daha kötü takım verilmesi, kendi yöneticilerinin kuyusunu kazması, taraftarın arkasında olmaması ve tff'nin büyük operasyon yapması ve en önemlisi bu 4 maddenin de aynı zaman diliminde olması gereken eski hocamız.

    bunlardan en az 2'si olmadığı zaman neler olduğunu çok net şekilde gördük. zaten organize kötülük, baktı tek başına güç yetiremiyor, içerden vurdu. o da yetmedi, algılarla, taraftarı yanına aldı. öyle güzel algı yönetti ki, haksız yere kırmızı görüp, kurallara göre penaltı ile alakası olmayan ama rakiplerimize penaltı verilen maçlardan sonra hakemi de yenmek diye saçmalıklar çıkardık. hakemi niye yenelim, hakem bizim rakibimiz mi diye sormadık.

    günün sonunda gerçeklerin hiçbir önemi kalmadı, genel kanı neyse o yaşandı ve gerçek sayıldı.

    34 yaşında bir galatasaraylı olarak her zaman teşekkür edeceğim, her zaman savunacağım kişi. galatasaray'a zarar verecek, zarar vermek isteyecek son kişi. aslolan galatasaray'dır sözünü her anına kadar yaşayan ve yaşatan nadir kişilerden.

    sağ olsun, var olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın