• 21
    haftasonu boyunca yalanılan rezaletler sonrası fia yine doğru kararlar alamamış ve ufak bilgilendirmeler ile geçiştirdiler. redbull kitlesi ve turuncu ordu günden güne daha fazla nefret kazanmaya başlıyorlar ve bunun sonucu çok daha büyük sıkıntılar çıkacağı aşikar. eğer fia max’ın çevresinin açıklamalarına yaptırımlar da bulunmazsa max bu nefretten frci bir şekilde etkilenebilir. üzüldüğüm konu ise bu sene pist üzerinde ciddi anlamda karşılıklı saygının üst düzey olduğu bir sene ancak pist dışı bir o kadar rezalet malesef.

    pist üsyünr gelecek olursak leclerc ve sainz inanılmaz sürdüler, leclerc tam üç kere max’ı pist üstünde geçti sainz üçüncü geçişi denerken büyük ihtimalle turboyu patlattı ve yarış dışı kaldı. sainz için 2. lik kaçtı ferrari için çifte podyum. yarışın son turlarında ise leclerc pedal sorunu yaşamaya başladı ve akabinde vites sıkıntısı da başladı. son anlarda tüm tifosi gibi heyecan ve korku benim için de iç içeydi ancak mutlu sonla bitti. redbullar yarış temposunda gerideydi bu yarışta bu pistte önde olmaları beklenmesine rağmen lastiklere uyum sağlayamadılar bir türlü. mercedes cephesiyse oldukça mutlu hem p3 hem de p4 aldılar ham ve russ ikilisiyle.
    haas yükselişini bu yarışta da sürdürdü çifte puan alan bir diğer takım, beni en çok mutlu edense günün sürücüsü de seçilen mick. msc iki yarıştır puan alıyor ve ciddi anlamda sakin sürerek kendisinden beklenenleri de göstermeye başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın