• 8614
    rakiplere hediye edilen futbolcular sebebiyle gerilen taraftar grubudur.

    açıkçası mert hakan'dan biz vazgeçtik istediği parayı verseydik oyuncu bizdeydi. gedson'u açık açık yönetim veto etti yoksa o da bizdeydi aksi iddaa edilemez adam bize gelecekken havalimanından dönmedi. tarihsel döngünün başındayız bu oyuncular bakalım kulüplerine kupa kazandırabilecek mi?

    peki ya selçuk inan ya da sneijder ikisi de fenerle anlaşmamış mıydı? öyle yazılmıyor muydu? suyun diğer tarafına bakınca adamlara da hak vermemek elde değil. geçen sene irfan fb'ye gidince gedson haberi açıklanmıştı. belki biri gelir ve tüm gerginlikler ve üzüntüler unutulur. rakiplere gidenler böyle etki yaparsa üzülelim ama şu an takmayalım.

    irfan can dışında diğer tüm oyuncuları biz istemedik. irfan can'ı da öyle bir noktaya getirdiler ki adamı size vermiyoruz dediler resmen. yahu adamlar mevlüt için bizden yüksek bonservis isteyip fenere bedava verdiler.

    dik dursun galatasaray taraftarı yakın tarihte lig tarihinin şampiyonluk sayılarını değiştiren selçuk ve sneijder'i düşünüp biraz adamlara hak verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın