• 30288
    topu mıy mıy mıy çevirmeyecek tempolu hücum futbolu oynatacak zeki bir hoca getirsinler bu takımı bozmadan kiralık gelecekler + 2 orta saha ve 1 forvet takviyesiyle seneye nasıl bir futbol oynanır herkes rahatça arkasına yaslanarak izler.

    fatih terim kendisini imparator yapan direkt futbol yerine şu takımı pas futbolu diye mıy mıy oynatarak kendi kariyerini yaktı. avrupa liginde bu takımın nasıl çatır çatır oynadığını gördük. bu takım direkt futbol topu en hızlı seviyede ileriye rakip kaleye götürecek topçulara sahip ama hem efsanemiz imparator hem de efsanemizin replikası torrent efendi ısrarla al gülüm ver gülüm aynı taktikte oynattıkları için ligde çöktük.

    hiç satış yapmadığımız senaryoda,

    kale + geri hat zaten bu lig için gayet iyi seviyede. berkanın yanına iki tane sağlam adam al, kerem sol yunus sağ kanat, forvete 1 tane bitirici birini al. bu takım seneye çatır çatır şampiyon olur hatta çok fazla gol atarak olur.

    dinamik, oyuncuların öz güvenini çok yukarıya çekecek, heyecanlı ve zeki bir hoca getirebilirlerse özgüvensiz barış alper ve morutan bile seneye çılgın oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın