• 2
    mustafa denizli yönetimindeki galatasaray'ın ligde oynadığı 4 derbiyi de kaybettiği sezondur.

    ilki tanju çolak'ın sami yen'e fenerbahçe formasıyla ayak bastığı ve maç öncesi "atıcam" diyip 2 tane atıp 2-0 yenildiğimiz fenerbahçe derbisi, ikincisi beşiktaş taraftarının öldürülmesiyle gündeme oturan 1-0 kaybettiğimiz beşiktaş derbisi, üçüncüsü hafta içi oynanan ve 5-2 yenilerek her anlamda dağıldığımız (kosecki'nin oyundan çıkarken formayı yere atması, hayro'nun rıdvan'ı boğazlaması, erdal keser'in 2 golüne ümitlenmenin hüznü) ve sonuncusu da papaz erhan'ın "fener mi şampiyon olsun lan" diyerek beşiktaş forvetlerine izin verdiği ve iorfa'nın çabasının yetmediği 4-3 mağlup olduğumuz beşiktaş derbisidir.

    trabzonspor ile de ligin ilk yarısı inönü'de oynanan gece maçında uğur tütüneker ile öne geçsek de sonlarda ogün temizkanoğlu'nun sayısına engel olamayıp 1-1 berabere kalmıştık. ligin ikinci yarısı ise trabzonspor'un cezası nedeniye ankara 19 mayıs stadı'nda oynanan maçı 3-2 kazanmıştık. roman kosecki 2 gol atmıştı. o kadar sevinmiştim ki tanıdığım en fanatik galatasaraylı olan rahmetli eniştemi arayarak galibiyeti kutlamıştım.

    bu arada o sezon türkiye kupası'nda trabzonspor'a avni aker'de uzatmalara giden maç sonunda 2-1 yenilerek elendiğimizi de belirtelim...

    bu sezonu nedense ben 2003-04 fatih terim'li sezona benzetirim. her anlamda dibe vurmuştuk. yine de avrupa'da werder bremen'i eleyecektik ama şans orada da yüzümüze gülmemişti...

    son olarak akılda kalan son detay da kosecki'nin kazıtılmış saçları ile ankaragücü'ne mükemmel volesiydi. (o maç 4 topumuz mu ne direkten dönmüştü ve 1-0 kazanmıştık)
App Store'dan indirin Google Play'den alın