• 37
    ali sami yen güzel anılarımızın yeridir, yazmışımdır daha önce ama ufak veletken de orta 2 orta-3 kende kapalıya gider karambole girerdik.

    öğlen 12:30 arkadaşlarla buluşup kuyruğa girme, 13:30 hadi hadi 14:00 gibi biletleri alıp kapalıda oturma ve yanda gelen pc dergileriymiş abur cuburmuş diyerek 5 saat beklemeye girmek. 1 - 2 hafta değil epey gitmiştik. her golde yerimiz değişirdi, kapalı klasiği olarak. biz de sonraki golü beklerdik ki eski yere doğru karambol akımı olsun yerimiz az düzgün olsun.

    biraz sabır işiydi ama güzel anılar biriktirildi. hatta eski açığa giden arkadaşım derdi şurası kasap esnafı burası bilmemne esnafı diye, tanırdı zamanla tribüncüleri ...

    (sabah sabah stada gitmenin verdiği baygınlıktan olsa gerek yıllarca maça gitmedim, gittiğimde de kombineyle girdim çıktım ^^ , en son nef stadından metroyla levazıma - oradan zorluya geçip carls jr yemek ritüellerimdendi, zaten avm kapanırdı yemek bittiğinde oradan da eve )

    ekleme: 85 86 da siftah etmişimdir sanırım yada 87 88, sonra ara ara çok gittim, dayanamadım 2000 - 2001 senesi lucescu'nun ilk yılı baba desteğiyle kombine aldım vs vs - ondan dolayı o sene tribünde olan tüm renktaşlar gibi okan buruk karşısında kapı duvarım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın