resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34646
    sanki şu an bulunduğumuz durumda hiçbir payı yokmuş gibi geri gelmeli diye yalvaranları görünce çıldırmamak elde değil. 3 yıllık planlama adı altında kötü kadro planlamasında en az galatasaray başkanı kadar hatası bulunmaktadır. devre arasında yaptığımız 3 transferi, sezon başında yapabilseydik, ligde şu an bulunduğumuz konumda değildik. bu bile neden geri gelmemelinin cevabı.

    zaten gelmiş 68 yaşına. bu saatten sonra ancak başkan olarak gelmeli. keşke bu sezona hiç başlamadan, efsane olarak veda etseydi. bıraktığı takımların da hep enkaza dönüşmesi bir tesadüf olamaz. zaten kendisini bu sezon için savunanlar avrupa ligini örnek gösteriyor. galatasaray markasının zaten her zaman önceliği avrupa olmuştur. ama oraya gidebilmek için ligde belli bir konuma gelmek gerekiyor.

    yıllardır bir pas futbolu sevdasına kapıldı. ve bu uğurda takımın çöküşünü hazırladı. üstelik pres futbolunu dünyaya sunan bir önderdi. bildiği konuyu günümüze uyarlasa, şu an çok farklı bir konumda olabilirdik. bu takım pas futbolu oynayamaz. oynayamadığını anlamak için filozof olmaya gerek yok. pas futbolunu 500 milyon dolarlık takımlar bile zaman zaman oynayamıyor. bu inadı uğruna bu sezon küme düşmemeye oynuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın