resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34693
    taylan antalyalı'yı futbolcu yaptı diye eleştirilen eski hocamız.

    sanki fatih terim bana taylan antalyalı yeter, başka kimseyi almayın, avrupayı ligi 1 kişiyle götürürüm demiş gibi söylemler okumak ve dinlemek gerçekten çok garip.

    2020-2021 sezonu başında orta saha istendiğin çok belliydi, hatta birden fazla istendiği de sürekli söylendi. aynı sezonun devre arasında berat- irfan can ve gedson istendi. 2021-2022 sezonu başında 2020-2021 sezonunda oynayan takımdan belhanda- gedson gitti ve taylan sakat olduğu için kampa katılamadı. bu dönemde de gedson'u istediğini kendi ağzından defalarca duyduk. gedson'a ek olarak da defansın önünde oynayabilen elneny- diawara gibi oyuncuların da ismi geçti.

    yani kendisi bana taylan yeter demedi. sadece yaptığı şey bu yoklukta taylan antalyalı'dan verim aldı. tabi ortalık taylan niye daha önce oynamıyordu diyenlerle doldu. şimdi de aynı kişiler taylan antalyalı'yı başımıza sardı diyorlar.

    aynı şey berkan için de geçerli. yabancı sınırlıyken, takımın belli başlı oyuncuları yabancıyken, belirli bölgelere yerli rotasyon oyuncusu koymak niye hata?

    fatih terim hatalar yapmıştır. insan bu, doğası gereği hatalar yapar. ama bence en büyük hatası mancini gibi büyük hocaların yaptığı yapmaması oldu. taylan mı vardı bir tek orta saha. mancini olsa istifa edip giderdi. fatih hoca gitmedi. gitseydi ne olurdu? en azından kendisine kötü hoca yakıştırmaları yapılmazdı.

    fenerbahçe genel kurulunda bile bizi fatih terim'den kurtar diyen adamlar kadar değeri bilinmeyen yerde, hocanın kendi kariyerini biraz düşünmesi gerekirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın