resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34686
    kabul etmeliyiz ki göğsümüzdeki dört yıldızın ikisine direkt katkıda bulunan, türkiye futbol tarihinin avrupada yaşadığı en büyük başarıyı kazandıran ve bugün 35 milyon taraftarın bu takıma gönül vermesinde en büyük katkısı olan adamdır. kabul edelim ki birçoğumuz galatasarayı onunla sevmişizdir, onun varlığıyla mutlu olmuşuzdur ve o takımın başında olmadığında içimiz rahat bir şekilde imparatorun gelip bizi yine mutlu günlere ulaştıracağına inanmışızdır.

    fakat her futbolcunun bu oyunu aktif olarak oynayabileceği yaş sınırı olduğu gibi her teknik direktörün de futbola ve futbolcuya katkı sağlayabileceği bir ömrü vardır.

    artık fatih terim gelsin bizi kurtarsın mantığından kopmalıyız ki zaten artık böyle bir sürecin yaşanabileceğini de sanmıyorum. onun gibi dominant ve başarılı bir hoca daha gelir mi onu da zannetmiyorum. artık bir hocadan mucize beklemek değil herhangi bir hocanın takıma katıldığında işleyen çarka hizmet edebileceği bir futbol sistemi benimsemek gerekli.

    yine olay dönüp dolaşıp sisteme geldi. evet, çok seviyoruz futbolla ilgili bir öğüt verirken bu kelimeyi kullanmayı ama artık fatih terim sisteminden çıkıp galatasaray futbol takımı sistemini kurmamızın zamanı geldi de geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın