resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34636
    kendisi döneminde yetersiz görülen oyunda bile iyi yaptığımız ne kadar şey varsa torrent tarafından unutturulan teknik adamdır. demek ki sistemsiz değilmiş, eksikleri varmış.

    enkaz bıraktı diyenlere gülüp geçiyorum. alışmışlar her rezilliği terim'e bağlamaya, şimdi de neymiş enkaz bırakmışmış. avrupa'daki sonuçlar enkazın getirisi herhalde. ligdeki rezaletin baş sorumlusu 9 maç seni doğrayan ve doğranmalara izin veren yönetimdir. guardiola futbolda en önemli şey ritimdir diyor. takım ne zaman ritim tutar gibi olsa operasyona uğradı, biz bağırırken sırf terim düşmanlığından sesini bile çıkartmayan galatasaraylılar oldu em başta da ultraslan denilen grup. terim'e yazan tek olay bu orta sahayla yola çıkmasıdır ki geçen sezon şampiyonluğu 1 golle kaybettiğinde de kadro yeterli deniliyordu. bu takım seri ve lemina gittiğinden beri orta sahasız oynuyor. kronik sakat denilen lemina nice'de maç kaçırmadan oynuyor. çok değil bir gedson istedik onu da burak elmas beşiktaş'a peşkeş çekti.

    hakemdir, beceriksizliktir, tffdir hepsini geçtim sonuçlar kötü geldiği için kimine göre haklı kimine göre haksız, ama çoğunluğa göre şekil olarak berbat bir kararla kovularak gönderilmiştir. geri de gelmeyecektir o yüzden artık bu konuyu ısrarla kaşımanın hele hele terim döneminde yapılan aptal eleştiriler ve algılarla kendisine vurmanın bize bir faydası yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın