• 1512
    çok uzun bir süre için galatasaray'ın son "beyaz yakalı" yönetim kurulu olması muhtemel olan ekip. henüz 8 aylık görev sürelerindeki performansları, vaatlerinin boydan boya palavraya dönüşmesi ve kulübü her alanda düşürdükleri aciz durum sebebiyle, sırf liseli diye 3 dönem özhan canaydın seçen zihniyetin bile sabrını taşırmışlardır.

    kuvvetle muhtemel ibra edilmeyecekleri gibi kısa hatta orta vadede tamamıyla "liseci" yönetimler bir şekilde başa gelecektir. ne faruk süren ve ali dürüst'ün bu yönetime seçimde yaptığı gibi bir yönlendirme, ne de sosyal medya gibi genel kurul dışından da kişilerin var olduğu platformların rüzgarı seçimlerde etkili olamayacktır.

    bu süreçte galatasaray yönetimini derin galatasaray diye tabir edilen yaşı büyük "liseci"ler, 358 olayında ilk çıkışını yapan yeni nesil "liseci"ler ve pelin öztekin tarzı "celebrity cemiyetçi"ler belirleyecektir. buralardan çıkacak ekipler seçimi kazanacak ve galatasaray'ın gidişatını belirleyecektir.

    bu da galatasaray'ın kısa vadede 2002-2006 dönemine, orta vadede ise belki de 1987 öncesine dönmesine sebebiyet verecektir. zaten fatih terim'in sahneden çekilmesinin yaratacağı sarsıntıya bir de bu eklenince belki de trabzonspor'la güç bela aşık atabilen bir galatasaray'a doğru gidiş başlayacaktır.

    bundan bir 50-60 sene sonra* hala galatasaray spor kulübü diye bir şey olursa ve türkiye de aynı şekilde yola devam ediyor olursa spor tarihçileri bu arkadaşları bu şekilde anacaktır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın