• 1508
    galatasarayı ve galatasaraylıları psikolojik olarak bitiren, sinir krizleri geçirten yönetimdir.

    seçim zamanı yaptıkları vaatleri görünce heyecanlanmıştım. genç, dinamik ve kurumsal bir yönetim geliyor demiştim. neydi o vaatlerden bazıları?
    -dünya çapında sponsorumuz hazır.
    -fatih terimle devam edeceğiz. hocayla 3 yıllık bir olanlama yaptık.
    -transferleri 10 gün içinde bitireceğiz.
    -stadın isim hakkı için uluslararası bir şirketle protokol yaptık.
    falan filan....
    transferler 10 günde bitmedi, olabilir. sponsor anlaşması hadi tamam iş dünyası ekonomik kriz vs. hepsine tamamdım.
    ama ne yaptınız. önce 3 yıllık planlamayı birlikte yaptığınız fatih terimi yolladınız. tamam kötü futbol ve kötü sonuçlar vardı. teknik bir karardı. ama 3 yıllık planlamanızdan ilk krizde vazgeçtiniz. torrentle görüşmedik dediniz ama fatih terimin fesih sözleşmesi imzası kurumadan adam istanbuldaydı. bana kalırsa ne olursa olsun fatih terimle sezon sonuna kadar devam edilmeliydi. en kötü ihtimalle böyle arkadan iş çevrilerek gönderilmemeliydi. haa madem bi işe kalkıştınız, fatih hocanın yerine gelecek adam torrent değildi. torrent geldi luis camposa gittiniz danışmanlık istediniz. ya arkadaş madem luis campos gelecek ve yapılanmayı o yönetecekti önce ona gitseydiniz de yapılanmaya uygun hoca getirseydiniz.

    transferlere gelelim. bir yerli kaleci bulamadınız. kiralık verilen okan koçukla batuhanı geçtim. kalede durmayı bilen, kolay topları yemeyecek sıradan bir yerli kaleci bile alsanız yeterdi. muslera'nın mart başı döneceği söylendiğine göre bu çok problem olmazdı. ama ne yaptınız gidip yabancı bir kaleciyi getirdiniz. açıklamanız ise yedek kalmayı problem etmeyecek olmasıymış. ya adamı zaten 4 aylığına kiralıyorsunuz dert etse ne olur. ince ince muslerayı da yemeyi kafanıza koymuşsunuz belli ki. gedson transferini de biz götümüzden uydurmadık. gündeme geldiği ilk gün çıkıp öncelikli ihtiyacımız değil deseydiniz. o zaman kimse bu kadar yükselmezdi. öncelikli ihtiyacın olmayan adam için neden haftalar süren pazarlığa giriştiniz. beceremediniz. öncelikli ihtiyaç olan mevkilere yöneldik dediniz de gomis çok mu öncelikliydi. önce orta saha sayısını arttırıp imkan kalırsa alamazmıydınız gomisi. nerden tutarsan elde kalıyor icraatleriniz.

    medyadaki programlarda bozuk üslubu olanlara savaş açacakmışsınız. peki.. yöneticiniz kalkıp da beyaz futbola bağlanıyor önce ondan başlasanız mı? neden müsade edildi o programa katılmasına. neden saçma sapan twitlerden sonra savunması istenmedi.

    şimdi bir cephe daha açtınız oyuncu-menejer ilişkilerini açıklayacağım diyorsunuz. gelecek zaman kipi kullanmayın bana. elinizde birşey varsa çıkın açıklayın. yapacağız edeceğize karnım tok artık benim.

    40 yaşında adamım sinirimden sabahtan beri internete bakmadım. dayanamadım baktım basın toplantısı varmış. kudurdum ya sinirden. mahvettiniz yaa. daha 6 ayınız dolmadan yöneticileriniz istifa etti. gelenden geçenden tokat yedirir oldunuz. rizespor bile ayar veriyor. dalga geçiyorlar. hakemler ağzımıza ediyor sesiniz çıkmıyor. herşeyi geçtim en ufak bir umut, bir güven, bir ışık vermiyorsunuz

    bitirdiniz resmen.. ama şu var siz de bittiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın