resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34556
    kurduğu kadro çöp, oynattığı oyun çağdışı ve hatta oyuncuların maçlara herhangi bir plan dahilinde çıkmadığına dair inanılmaz şeyler okuyoruz başlığında. doktor yerine teşhis koyan hasta, mühendise demir hesabı soran müteahhit, avukata dilekçe yazmayı öğreten müvekkilin olduğu ülkede kendisine futbol öğretecek taraftar olması tuhaf gelmiyor açıkçası. fm'de takımla şampiyon olan akademik düzeyde futbol biliyor tebrik ediyorum.

    rica ediyorum eleştirirken de savunurken de elle tutulur bir şey koyun ortaya ki şurayı okumaya ayırdığımız vakit bir işe yarasın. özellikle eleştiri girdisi yazan arkadaşlar bir sürü mesnetsiz şey söylüyor. geçmişte onlarca başarı almış olması hocanın eleştirilmeyeceği anlamına gelmez ama lütfen doğru argümanlar sunun ki futboldan sizin kadar anlamayan taraftar da yazılarınızı okurken en azından tahlil edecek karşılaştırma yapacak veri görsün. bir arkadaşımız kendisi için transfer obezi yazmış, altına bir diğer yazar arkadaşımız sayfalarca süren, gelen-giden-bonservis tablolu, entry girip neden transfer yapıldığını anlatmış. neredeyse kulübün kaybı yok transferlerde. üç senedir takıma top oynatmıyor yazmış bir arkadaşımız ve bunu bu seneki lig tablosuna bağlamış, diğer bir arkadaşımız da sezon içinde oynanan maçları istastistik verilerle açıklayıp, aslında belli bir şablon dahilinde iyi oynadığımızı belirtip tablodaki yerimizin hakem hataları ve uç bölgede bitiricilikte yaşadığımız sorunlardan kaynaklandığını söylemiş.

    hocayla çalışan oyuncuların performansı düşüyormuş yahu şunu gerçekten bilerek içten söylemek için yıllardır galatasaray seyretmiyor olmak gerek. onyekuru-garry ikilisinin hocasız ne olduğunu görüyorsunuz. bruma kariyerinin en parlak dönemini geçirdi hocayla insaf kardeşim.

    hoca elli yıldır bu kulüpte bir tane akrabasını kulupte istihdam ettirmemiş, buna rağmen arda turan üzerinden evlatçı deniyor çok ayıp, haksızlık. sergen gelir gelmez bjk'ye kardeşini getirmişti bu konuda bir tane suçlama bulamazsınız başlığında.

    sene başından bu yana rakiplerinin 1,5 katı maç yapıp darbesiz tek sakatlık yaşamayan takımın antrenman metodları eleştiriliyor, her gün antrenmana beraber çıkıyormuşuz gibi.

    semih ozan gibi bir sürü genci as takıma çıkaran, alt yaş gruplarının maçını antrenmanını her fırsatta izleyen adam atalay,bartuğ üzerinden altyapıya önem vermiyor diye eleştiriliyor. bartuğ'u da atalay'ı da hoca kadar izlemeyip burada oynatılmadıkları için eleştirmenin bir karşılığı, anlamı yok.

    hocam bizi ismail'e muhtaç ettin geçen sene muslera'nın sakatlığından da mı ders çıkarmadın de başım, gözüm üstüne. hocam avrupa'da canavar gibi geçiş oynattın takıma, bugün çöp denilen berkan o takımın göz bebeğiydi ama o yendiğin takımların dümdüz edeceği takımlara ligde yenildin de karşılığında bir iki kelam edelim ama anlamsız, mesnetsiz suçlamalarla kişisel kininizle yazmayın şuraya rica ediyorum. takım düştüyse kaldıracak olan kendisiydi, hata yaptıysa telafi edecek olan yine kendisiydi ama yanlış bir kararla gönderildi kafasında kurguladığı plan da kendisiyle gitti artık hocayı itibarsızlaştırmanın manası yok burak elmas hocanın takımı düşürdüğü yerden kaldırmasına izin vermeyerek itibarını yerle bir etti zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın